The Media Company

The Media Company is een oplossing voor al uw mediawerk.
Van website’s tot webapplicaties en van promofilmpjes en fotografie tot complete huisstijlen.

Webdesign & Development

Webdesign & ontwikkeling

The Media Company ontwerpt voor u of uw bedrijf een unieke website die volledig aan uw normen en eisen voldoet. We maken steeds gebruik van de laatste technologieën en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Of het nu gaat om een website voor een grote onderneming of een persoonlijk blog, samen met u kijken we welk resultaat de website moet leveren, voor welke doelgroep deze gericht is en wat u ermee wil bereiken.

Editing & Compositing

Editing & Compositing

Wij maken promo’s/trailers, bedrijfsfilms, trouwfilms,… The Media Company kan u van A tot Z helpen in dit proces, samen met u verzinnen we een concept en werken dit uit, daarna gaan we aan de slag met filmen, montage en motion graphics. Heeft u reeds een concept of u heeft reeds beeldmateriaal? Ook dan kan u zeker bij ons terecht voor de montage ervan!

Fotografie

Fotografie

Professionele foto’s nodig? Ook dat is mogelijk! U kan bij ons terecht voor een persoonlijk (modellen)portfolio, bedrijfsfoto’s, foto’s voor op uw website, studio-shoot, product-fotografie, eventfotografie,… Zowel particulieren als bedrijven kunnen steeds (voor al onze diensten) bij The Media Company terecht.

Hosting

Je hebt een website laten maken of je hebt reeds een website en zoekt een plaats om deze te hosten? The Media Company biedt ook kwaliteitsvolle webhosting en domeinnamen aan. Maak je keuze uit meer dan 300 domeinnaam-extenties en laat je website hosten op kwaliteitsvolle en snelle servers. Geniet van hoogwaardige functies als SSD-opslag, cPanel controlepaneel, 99,99% uptime-garantie, back-up’s en meer...

Bestel een website in combinatie met webruimte en krijg een maandelijkse* korting op je webruimte.
* gedurende 1 jaar